KOCAELİ / GÖLCÜK - Değirmendere Atatürk Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yaptığımız törende coşkuyla kutlandı

Nis

Öğrencilerimizde bilimsel farkındalığı arttırmak ve bilim iletişimini toplumumuzda daha geniş çevrelere ulaştırmak için TÜBİTAK tarafından desteklenen Bilim Söyleşileri Programı okulumuzda gerçekleştirildi. Okulumuz olarak öğrencilerimizin bilim insanları ile buluşmalarını ve onları rol model almalarını çok önemsiyoruz.Bu kapsamda Fen Bilimleri Öğretmenimiz Ozan Gedik'in kordinesinde başvurusu yapılan TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Programı kapsamında Kocaeli Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Sayın Burcu Kır Savaş okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle yapay zeka konusunda söyleşi gerçekleştirmiştir.

Bu organizasyonun gerçekleştirilmesini sağlayan TÜBİTAK kurumuna, başvuru ve koordinasyon süreci yürüten öğretmenimiz Ozan Gedik'e ve değerli bilgilerini bizimle paylaşan  Dr. Öğretim Üyesi Burcu Kır Savaş’a öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Nis

Teknoloji tasarım dersimizde öğrencileriizin yaptığı özellikle çalışır projeler (su ve hava basıncı, güneş paneli ile çalışan döner salıncak, rüzgar enerjisi ile evin elektrik enerjisinin sağlanması projeleri) sergide dikkat çekmiştir. Kağıt üzerinde tasarlanan ve çizilen ergonomi projeleri de merak uyandırmıştır. Mimari tasarımlar ve geri dönüşüm çalışmaları görsel olarak sergimize heyecankatmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü töreni okulumuz çok amaçlı salonunda yapıldı. Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıldönümünde aziz şehitlerimizi minnetle yadediyoruz. Ruhları şad olsun.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma töreni okulumuz çok amaçlı salonunda yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ara

Okulumuz Türkçe öğretmenlerimizin düzenlediği söyleşiler kapsamında yazar Behiç Ak okulumuza geldi. Öğrencilerimizle yazarın buluşması öğrencilerimiz için güzel bir anı oldu.  Emeği geçen öğretmenlerimize ve yazara çok teşekkür ederiz

Ara

Okulumuz Türkçe öğretmenlerimizin düzenlediği söyleşiler kapsamında yazar Aslı Der okulumuza geldi. Öğrencilerimizle yazarın buluşması öğrencilerimiz için güzel bir anı oldu.  Emeği geçen öğretmenlerimize ve yazara çok teşekkür ederiz

Kas

Cumhuriyetin 100. Yılı okulumuzda yaptığımız törende coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve kutlamalara coşkuyla eşlik eden velilerimize teşekkür ederiz.

Kas